TSE, 9 İLDE AKM İŞLETMESİ İHALESİNE ÇIKIYOR

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 9 il için Araç Kontrol Merkezleri (AKM) oluşturmak üzere ihaleye çıkıyor. İstanbul Anadolu, Sakarya, Kütahya, Kilis, Gümüşhane, Tunceli, Siirt, Bayburt ve Iğdır illerinde yapılacak ihalenin sonucunda hayata geçecek olan AKM’ler otomotiv sektöründe istihdama katkı sağlayacak.

TSE, motorlu taşıtlarda   Münferit Araç Uygunluk Belgesi (Tadilat) onayı için, AİTM Montaj Uygunluk Raporu, AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (Karayolu Uygunluk), ADR Araç Uygunluk Kontrolü, Taşıt Uygunluk Kontrolü, Atık Taşıma Aracı Uygunluk Belgesi onayı ve benzeri araç kontrol faaliyetlerini daha uygun şartlarda sunmak üzere ihale gerçekleştirecek.

Son Başvuru 15 Haziran

9 il için yapılacak ihale başvurusunun son tarihi 15 Haziran 2023 olarak açıklandı. İhale şartnameleri www.tse.org.tr adresinden ve TSE’nin ilgili koordinatörlük, müdürlük ve temsilciliklerinden temin edilebilecek.

67 İlin İşletmecileri Belirlendi

Enstitü, 8 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirdiği ilk ihale sonucunda 59 ilin AKM işletmecisini belirledi. 30 Aralık 2022 tarihinde yapılan 2. ihaleyle ise 8 ilin daha işletmecisi belli oldu. Son ihaleyle de İstanbul Anadolu, Sakarya, Kütahya, Kilis, Gümüşhane, Tunceli, Siirt, Bayburt ve Iğdır’ın AKM işletmecilerinin belli olması bekleniyor.

Dokümanlar;

01 AKM Teknik Şartname
02 AKM İdari Şartname
02 Ek 1 – AKM Muhammen bedel tablosu
02 Ek 2 – Paylasima esas bedeller (2022 yılı fiziki arac kontrol bedeli)
03 AKM ihalesine esas Sözleşme
04 AKM İhalesine Esas – Ortak Girişim Beyannamesi
05 AKM İhalesine Esas – Teklif Mektubu
06 Geçici Teminat Mektubu Örneği
07 Doküman Satış Formu
08 İhale İlanı

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler