LABORATUVARLARIMIZ İÇİN YATIRIM KAYNAĞI SAĞLIYORUZ

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin, TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü İzmir Çiğli Yerleşkes ziyaret etti. Ziyaretinde konuşan Şahin, “Laboratuvarlarımız için her yıl ciddi bir yatırım kaynağı oluşturuyoruz. Amacımız ülkemizin sanayi gelişimine güçlü katkı sağlamak” dedi.

ÇİĞLİ YERLEŞKESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Güvenir Kaan Esen ve Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanı Seyfettin Karabulut ile birlikte Ege Bölge Koordinatörlüğü İzmir Çiğli Yerleşkesini ziyaret etti. Şahin, yerleşkedeki laboratuvarları gezerek yeni faaliyete alınan cihazlar ile geliştirilen hizmet kapsamları hakkında bilgi aldı.

Ege Bölge Laboratuvarları bünyesinde bulunan İzmir Ex Laboratuvarı ve Ambalaj Laboratuvarı’nı gezen Şahin, yatırımları her yıl artırarak laboratuvarların faaliyet alanlarını geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ege Bölgesi sanayisinin bu gelişen laboratuvarla daha da güçleneceğini vurgulayan Şahin; “Laboratuvarlarımız için her yıl ciddi bir yatırım kaynağı oluşturuyoruz. Uluslararası sanayi alanında yer edinip, rekabet ortamında varlığımızı gösterebilmek için gelişen teknolojiye uygun stratejiler belirlemeliyiz. Sürdürülebilir yeniliklerle hizmet alanımızı genişletmek için, nitelikli personelimiz ve yeni cihazlarımızla deney portföylerimizi her daim yeniliyoruz. Amacımız ülkemizin sanayi gelişimine güçlü katkı sağlamak” diye konuştu.

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler